Laatuaineet, takuutyö!

OTA YHTEYTTÄ, ME AUTAMME 0400 659 836

KORREK PRO CERAMIC TFC

Uuden sukupolven pinnoitteetKORREK PRO CERAMIC TFC -sarjan pinnoitteet on suunniteltu autonhoitoalan ammattilaisille. Tuotteet edustavat Suomessa kehitettyä ja täysin uudenlaista keraamista TFC- eli ohutkalvoteknologiaa. CERAMIC TFC -pinnoitteet muodostavat auton maalipinnalle erittäin kestävän, lasimaisen ja silti elastisen pinnan.

CERAMIC TFC -pinnoite antaa autolle syvän ja pitkäkestoisen kiillon sekä suojaa maalipintaa tehokkaasti kulumiselta. Käsitelty pinta hylkii voimakkaasti mm. vettä, likaa ja öljyjä. Se suojaa auton maalipintaa tiesuolalta ja kestää erinomaisesti liuotinpesuja. CERAMIC TFC -pinnoituksen jälkeen auton puhtaanapito on merkittävästi helpompaa, eikä autoa tarvitse enää vahata.

Uuteen autoon ei tarvitse yleensä tehdä maalipinnan koneellista kunnostusta ennen CERAMIC TFC -käsittelyä, mutta käytetty auto vaatii sen lähes poikkeuksetta. Voit tarkistaa asian lähimmässä KORREK PRO -käsittelypisteessä.

Ammattilaisen tekemällä käsittelyllä

maalipinnat kuntoon!


Uutuus Ditec Ceramic Ultra Suurin uutuutemme sitten vuoden 1977Anna ammattilaisen tehdä autollesi Ditec-käsittely ja saat tehokkaan ja pitkäaikaisen suojan maalipinnalle.Esittelemme Ditec Ceramic Ultran, joka on suurin uutuutemme sitten vuoden 1977 ja yksin peruspylväistämme uudessa konseptissamme "koska sinä pidät autostasi".


Ditec Ceramic Ultra erottuu useimmista kemikaalisista maalipintakäsittelyistä, koska se on kaksikomponenttikäsittely. Maalipintakäsittely antaa huippukovan lasikeraamisen maalipinnan, joka kestää todella hyvin ulkopuolisia vaikutteita.


Me myönnämme Ditec Ceramic Ultralle 9 vuoden systeemitakuun, joka antaa pitkäaikaisen ja huolettoman suojan asiakkaamme autolle.Anna autollesi tulevaisuus.

KochChemie 1K-Nano

 

• reaktiivinen kestopinnoite

• erinomainen kiilto ja tasaisuus

• likaa hylkivä pinta

• äärimmäinen kestävyys kemikaaleille, UV-säteilylle ja kulutukselle

• estää hiusnaarmujen syntymistä

• säilyttää auton arvon

 

EKS-PUHDISTUS

Pajatie 18, 57210 SAVONLINNA

Puh 0400 659 836

E-mail eks(at)autopuhdistus.fi

Avoinna:

Ma-pe 08:00 - 18:00