Laatuaineet, takuutyö!

OTA YHTEYTTÄ, ME AUTAMME 0400 659 836

Maalipinnat kuntoon

Ditec-käsittelyllä

Anna ammattilaisen tehdä autollesi Ditec-käsittely ja saat tehokkaan ja pitkäaikaisen suojan maalipinnalle.

 

Jokaisen uuden ja juurimaalatun auton maalipinnassa on huokosia ja suojamaan tarvitaan Ditec-käsittely. Uuten auton omistajalla on mahdollisuus säilyttää autonsa maalipinta alkuperäisessä sävyssä ja kiillossa sekä saada 6 systeemitakuun pinnalle.

 

Ditec on ainoa todellinen maalipinnan syväkäsittely. Ditec -käsittelyjä tekevät ainoastaan erikoiskoulutetut ammattilaiset.

 

Työvaiheet:

 

Auto käsitellään viisi eri kertaa ja viidellä eri kemikaalilla. Ensin syväpuhdistamme mikroskooppisen pienet huokoset kokonan kaikista pöly- ja likapartikkeleista. Tämän jälkeen puhtaat huokoset täytetään muovimateriaalilla. Tämä tekee maalipinnasta kestävää, esim kiveniskun kesto paranee jopa 75 %. Näiden vaiheiden jälkeen maalipinta kiillotetaan useita eri kertoja eri aineilla ja lopuksi levitetään pinnalle vahva muovikalvo, jota kutsutaan Topcoat :ksi.

 

Suojattu maalipinta kestää pitempään, on helpompi pitää puhtaana ja säilyttää oikean sävyn. Myös pintavauriot, kuten kiveniskut, ruostealut ja naarmut pysyvät poissa pitempään Ditec-käsitellyissä autoissa.

 

Ammattilaisen tekemällä käsittelyllä

maalipinnat kuntoon!

EKS-PUHDISTUS

Pajatie 18, 57210 SAVONLINNA

Puh 0400 659 836

E-mail eks(at)autopuhdistus.fi

Avoinna:

Ma-pe 08:00 - 18:00